Tecon brand equipement - Tecon Rent

Tecon sistem kao ekskluzivni regionalni zastupnik i serviser automatskih mašina za pranje automobila Washtec GmbH iz Nemačke nudi Ugovor o iznajmljivanju/prodaji mašina za automatsko pranje automobila.

Koncept Tecon Rent

Tecon Sistem d.o.o. je od principala Washtec GmbH dobio pod određenim uslovima mogućnost rentiranja polovnih, fabrički remonotovanih, mašina kao podsticaj za razvoj tržišta.

 Ideja je pre svega namenjena preduzećima koja žele da po najpovoljnijim uslovima peru svoja flotna vozila ili pokrenu posao komercijalnog pranja vozila. Na ovaj način se omogućava, pre svega povećanje produktivnost, ali i omogućava kupovina nove opreme po specijalnim uslovima u bilo kom trenutku trajanja ugovora. 

Ukratko, ideja je da se korisnicima koji se prepoznaju kao potencijalni partneri ponudi polovna oprema po prihvatljivoj ceni, pri čemu je uz rentiranje opreme obezbeđeno i njeno održavanje, kao i originalni rezervni delovi. 

Načelno, ugovor se potpisuje na 5 godina.

Za više informacija, molim Vas da nas kontaktirate.
Izdvajamo
Industrijski daljinski upravljači
Industrijski daljinski upravljači
Aero 21
Aero 21
Aero 21 je najmanji model u „Aero“ seriji usisivača, kompaktnog dizajna i sa karakteristikama za laku upotrebu kao
E 240
E 240
PROFESIONALNA MAŠINA ZA PRANJE VISOKIM PRITISKOM PROTOK VODE 1380 L/HRADNI PRITISAK 230 BARBRZINA PUMPE 1420 1/MIN.NAPAJAN
E 240 Ex
E 240 Ex
E 240 Ex   Proizvođač Oertzen je u svoju ponudu uvrstio i model za rad u sredinama u kojima je neophodna "Ex" izvedba. Naim