Mašine, oprema i pribor za čišćenje - Pribor za održavanje higijene objekata

 

U mogućnosti smo da ponudimo kompletan asortiman profesionalne industrijske opreme za ručno čišćenje, koja se odlikuje kvalitetom i pouzdanošću a prilagodljiva je svim vrstama zahteva i vrstama prostorija koje se čiste.

Prateći zahteve modernog čišćenja koje podrazumeva dugotrajne optimalne rezultate sa akcentom na  zaštiti i produžetku  veka trajanja površina koje se čiste, sa ciljem dugotrajne zaštite radne i životne sredine. 

U ponudi imamo kompletna profesionalna i bezbedna rešenja za čišćenje kao što su:

kolica za čišćenje svih vrsta poslovnih prostora, 

sistemi za čišćenje podnih površina – mop sistemi, 

pribor za pranje staklenih površina -  teleskopi, kvasači i brisači,

pribor za suvo čišćenje - pajalice,

pribor za temeljno čišćenje - četke,

sve vrste specijalnih krpa,

Dispenzeri za papirnu galanteriju i sapun 

ostali dodatni pribor. 

Modularni sistemi kolica i sistemi za čišćenje su logično osmišljeni i više od sredstva rada, namenski su razvijeni za korisnike prema površinama koje se čiste. Zatvoreni i logično osmišljeni sistemi za čišćenje omogućavaju efikasan, ergonomičan i jednostavan rad bez greške u besprekornim uslovima.

Imajte u vidu da je ovo samo informativni pregled.. bilo bi nam drago da vas posavetujemo o sklapanju/konfiguraciji individualnog rešenja za profesionalni izgled čišćenja vašeg prostora


 

partneri
Vermop

Vodeći svetski proizvođač visoko kvalitetne profesionalne opreme i pribora za čišćenje svih tipova prostorija i objekata, omogućavajući efikasno čišćenje na idealan način.

IPC Ready

Italijanski kompanija, član IPC grupacije, proizvođač profesionalne industrijske opreme za ručno čišćenje, od tekstilne linije do širokog spektra kolica. Istraživanjem i ulaganjem u nove tehnologije, IPC Ready je proizveo kompletan asortiman opreme za čišćenje, koja se odlikuje kvalitetom i pouzdanošću, a nalazi se u srednje-visokoj tržišnoj klasi. 

download
Najprodavaniji proizvodi - IPC Ready
Kompletan katalog - IPC Ready
Kompletan katalog - Vermop
Najprodavaniji proizvodi - Vermop
Izdvajamo
Industrijski daljinski upravljači
Industrijski daljinski upravljači
Aero 21
Aero 21
Aero 21 je najmanji model u „Aero“ seriji usisivača, kompaktnog dizajna i sa karakteristikama za laku upotrebu kao
E 240
E 240
PROFESIONALNA MAŠINA ZA PRANJE VISOKIM PRITISKOM PROTOK VODE 1380 L/HRADNI PRITISAK 230 BARBRZINA PUMPE 1420 1/MIN.NAPAJAN
E 240 Ex
E 240 Ex
E 240 Ex   Proizvođač Oertzen je u svoju ponudu uvrstio i model za rad u sredinama u kojima je neophodna "Ex" izvedba. Naim